Smidig pizza

Smidig pizza med olja och bakpulver...Måtten inom parantes ger en hel plåt medans det första blir två pizzor.

 

225 grader

2 (6) dl vetemjöl

1 (3) tsk bakpulver

0,5 (1,5) tsk salt

1 (3) msk olja

1 (3) dl mjölk

Valfri fyllning som pesto, soltorkade tomater, champinjoner, mozzarella, skinka, salami, kebabkött, kyckling, köttfärs, ost, tonfisk, lök...du väljer!

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt olja och mjölk och rör till en smidig deg. Kavla ut på ett bakplåtspapper och lägg på den goda fyllningen.

Grädda i 10-15 minuter.

Pizzasallad utan krångel och som smakar som pizzerians egen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0