Chili con carne

Chili con Carne

Jag brukar göra dubbelt recept och frysa in det som blir över. Perfekt att ha som lunchlådor i frysen.

1 burk vita bönor

1 gul lök

1 grön paprika

1 röd paprika

3 hg nötfärs

1 burk tomater

2 vitlöksklyftor

2 tsk cayennepeppar

salt

Skala och hacka löken. Hacka paprikorna. Fräs det hackade och blanda i nötfärsen och stek under omrörning. Tillsätt tomater, salt, pressad vitlök och cayennepeppar utrört i lite vatten.

Koka under lock på svag värme i ca 30 minuter.

Tillsätt bönorna. Låt allt bli varmt och smaka av! Serveras med vitt bröd, gärna vitlöksbröd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0