Restaurangtips


Hela sällskapet var supernöjda med den goda maten och servicen. Jag åt Idas fiskgryta med krämig sås på tomat, vitt vin och saffran samt brynta skaldjur. Grytan serverades med aioli (måste de ha missat?) rostade grönsaker samt potatis. Fiskgrytan var helt fantastisk med rund och mustig smak av saffran, vin och tomat och att aiolin saknades gjorde ingenting. Till maten drack jag en god öl... Den manliga delen av sällskapet provade rosastekt gödkalvsentrecote med blomkålspuré smaksatt med ramslök som serverades med ugnsrostad småpotatis och gräddkokta murklor och var riktigt nöjda de också. Köttet var perfekt!
Kvällen för mannen och mig gick på 580 kronor.
Idas brygga är väl värt ett besök och värd en jätteomväg om ni vill äta riktigt gott!
Allt gott...
och lite till!
Erika
Idas brygga maten: 5 poäng
servicen: 5 poäng
miljö: 5 poäng
Tack till Petit Hotel och Idas brygga för lån av bilder.