Pavlova med god bär och gubbar

Smarrig pavlova med goda bär och gubbar
Fräsch och grymt god tårta där du använder bär du tycker om. Jag brukar använda jordgubbar, hallon, blåbär ellr björnbär. Här har vi blandat allt till en riktig bärbomb!!!
7 äggvitor
5,25 dl strösocker
saften av en halv citron
2 msk kakao
om du vill 50 gram madelspån
Topping
4 dl vispgrädde
4 dl grekisk yoghurt
3 msk florsocker
ca 1 liter färska bär
Blanda äggvita, strösocker och citronsaften i en bunke. Vispa smeten till en marängsmet för hand över kokande vatten tills den blir 65 grader. Ta den då av värmen och vispa med elvisp tills den svalnat.
Blanda försiktigt i kakao och mandelspån. Skeda ut smeten på en plåt med bakplåtspapper till en rund tårtbotten. Grädda mitt i ugnen i 130 grader i ca 60 minuter. Den ska vara seg i mitten.
Vispa grädden och blanda den med grekisk yoghurt och florsocker. Bred gräddblandningen över marängbotten och dekorera med frukt och bär.