Ny och härlig mat

Det finns så mycket god och härlig mat jag aldrig lagat eller lagar så nu har jag bestämt mig för att varje vecka prova något nytt... Nästa vecka blir det Pappardelle med tryffelolja, skogschampinjoner och rucola från den alldeles nya kokboken O liv! av Fernando di Luca.

Prova gärna den snabba kycklingwoken jag fixade igår.Receptet hittar du här. Maten blev en lyckoträff smakrik med både sälta och sötma...mmm!

Veckans matsedel

Måndag Köttfärsgratäng

Tisdag Pappardelle med tryffelolja, skogschampinjoner och rucola

Onsdag Kryddig kycklingcurry

Torsdag Hemmagjord Calzone

Fredag Fredagsmys... Maten ännu inte planerad...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0