Halloumisallad

Halloumi är en riktig favorit hemma hos oss, vill du kan du minska mängden för att få ner priset på salladen. Jag grillar helst halloumin för att få den lite rökiga smaken men man kan också steka skivorna i stekpanna. En riktig höjdare en varm sommardag.

 

2 paket Halloumi i tjocka skivor

några matskedar god olivolja

rejält med ruccola

rejält med färsk spenat

romansallad i önskad mängd

tomater i önskad mängd

2 skivade rödlökar

om du vill färsk basilika (gifter sig fint med välmogna och saftiga tomater)

 

Grilla eller stek halloumin gyllene på båda sidorna. Ringla en god olivolja över och skär osten i önskad storlek. Blanda salladen och lägg osten överst.

Serveras gärna med nygräddade baguetter och en tzatziki.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0